Søk i arkivet

Håndholdt VHF med det meste

Icom lanserer ny maritim radio med nødknapp og MOB-funksjon.

IC-M91D er ny håndholdt VHF med en rekke funksjoner. Icom har utviklet brukergrensesnittet, som skal gjøre radioen enklere i bruk. Videre har en aktivt støyreduksjonssystem som gjør at du både taler tydeligere, og at du tydeligere kan høre hva som blir sagt. IC-M91D har en kraftig innebygget høyttaler som gjør at du kan høre hva som blir sagt, også i bråkete omgivelser.

 

NØDKNAPP: IC-M91D har innebygget GPS, og har også DSC-funksjon. Det gjør at du kan sende en nødmeling ved hjelp av et tastetrykk, og at kyststasjonen kan se hvor du er, og hvem som sender nødmelingen. VHFen som som både er vannetet og som flyter har en MOB-funksjon. Den kan til og med sende nødblink ved hjelp av LCD-displayet. Radioen kan både bli ladet via 12 voltskontakt eller i vanlig strømnett.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen