Og nå går toget i Bodø…
Og nå går toget i Bodø…

Og nå går toget i Bodø…

Skal du være med å feire at Nordland Offshore Race er 10 år, må du reagere i dag!

Publisert Sist oppdatert

I går gikk påmeldingsfristen for Seilmakeren Doublehanded på Askøy ut, og regatten endte på 41 deltagende båter. I dag kl 18 går fristen for Nordland Offshore Race ut.

VIL SE 30-TALLET. Foreløpig er det påmeldt 26 båter, men arrangørene i Bodø håper å se 30-tallet. Det er 10 års jubileum for regattaen i år – og det synes Bodø Seilforening bør markeres, også i form av rekorddeltagelse. For øvrig blir det seilerfrokost før start og festmiddag etterpå.

Som vanlig går regattaen over Vestfjorden og ut til Værøy, og som vanlig vil alle båtene kunne følges på internett – via link på regattaens hjemmeside. Der vil det også bli lagt ut bilder, nett-TV-innslag og nyheter.

TELLER PÅ RANKINGEN. Brorparten av de 26 påmeldte båtene kommer fra Bodø, men det er også deltagere helt fra Tromsø, Sandenssjøen og Ytre Namdalen. Den ordinære fristen går ut i kveld kl 18.00, men foreningen tar imot etteanmeldinger helt frem til 25. mai, men da koster det kr 500 mer å være med.

Nordland Offshore Race er en lang og krevende seilas for shorthanded-seilere, og den er en av landets eldste i sitt slag. Den har vekttall 1,0 på SEILmagasinet Shorthanded-ranking.