Plussartikler

Nøkkelen til innlogging på nett og i app er den epost-adressen eller mobilnummeret vi har registrert på deg. Når du er logget inn husker nettleseren deg.

Ny informasjon om Min side kommer

Glemt passord

Har du glemt passordet ditt kan du endre det via Min side. Velg knappen for glemt passord og oppgi din epost og ønsket passord. Du vil få en epost tilsendt for å bekrefte endringen.

Glemt aID-passord tilbakestilles hos aID under Min aID.

På nett blir det satt et token i din nettleser straks du logger deg inn i en plussartikkel. Dermed forblir du innlogget på enheten i en måned fremover. Skal du lese plussartiklene på andre enheter må du logge inn igjen. Du kan administrere ditt abonnement og velge eget passord på Min Side. Se hvordan du logger deg inn her

Hvordan logger jeg inn?

Når du kommer til en sak som krever innlogging vil du kunne logge inn ved å klikke på teksten "Allerede abonnent - logg inn her". Du vil da bli innlogget og husket til du logger ut igjen. Du vil se i menylinjen på nettsiden om du er innlogget eller ikke.

Hvilken informasjon må jeg oppgi for å logge inn?
Du må oppgi brukernavn, som er epost-adresse, og passord. Dersom vi ikke har registrert din epost-adresse fra før av må du ta kontakt med kundeservice. Send mail til kundeservice@seilmagasinet.no.

Innlogging med aID
Fra november 2022 har vi også aktivert innlogging via aID. Dette krever at vi har ditt mobilnummer og at du er registrert hos aID. Du behøver da ikke å huske eller lagre et eget passord for å logge inn hos oss, men bruker samme aID-innlogging som du bruker på andre aviser/tidsskrifter. Valg for å logge inn med aID finner du over feltene for epost/passord i innloggingsskjemaet. Les mer om aID på deres nettsider.

Jeg er abonnent, men får ikke logget meg inn med epostadressen
Da har vi ikke registrert din epost-adresse i vårt abonnementsregister. Ta kontakt med kundeservice for å få registrert deg. Send mail til kundeservice@seilmagasinet.no eller ring oss på 66764950.

Hva om jeg avslutter min aID?
Om du ikke lenger har noen aID-konto vil du kunne logge inn med brukernavn og passord som før. Innlogging via aID er en tilleggstjeneste.