Pusser til musikk
Pusser til musikk

Pusser til musikk

Musikk hjelper Kristin Songe-Møller igjennom tunge pusse-økter.

Publisert

– Det går i pop og hardrock, musikken bestemmer tempoet, forteller Kristin Songe-Møller.

Sammen med sin medhjelper og preporatør-student, Charlotte Van Gheluwe, og konkurrenten og sparringspartneren, Arnaud Godart-Philippe, pusser hun for fullt på sin Figaro II i en hall i havnen i den franske byen CC.

INGEN VIN. – Sånn holder jeg på 8–9 timer om dagen, for så å jobbe med å skaffe sponsorer, lage presentasjoner og fordrag på kvelden. Det var noen som sa jeg jeg var heldig som kunne bo i Frankrike, for da kunne jeg hygge meg med god vin. Jeg har ikke drukket en dråpe vin siden jeg kom ned for et over to uker siden. Det er bare jobbing, forteller Kristin.

– I går kommenterte Charlotte at hun hadde skrevet i referatet hun må levere etter praksis, at Arnaud Godart-Philippe og jeg er gale. Vi jobber fullt trøkk hele tiden. Charlotte fortalte også at det er de færreste som klarer å jobbe med Arnaud, da han jobber hele tiden. Så jeg har møtt min likemann der, sier Kristin videre.

ØDELAGT MUSIKK. Hun forteller at de nå pusser båten med 40-papir. Senere skal de over på 80 og deretter 120-papir.

– Jeg burde kjørt en runde med 240 også, men det får jeg ikke tid til, så det blir sannsynlivis heller et ekstra støk med primer, sier hun.

Kristins bekymring nå er at hun «ødelegger» musikken sin.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å klare å høre på de samme sangene etter pussingen, uten å få vondt i kroppen, sukker hun.

OVER 60 BILDER SOLGT. – Men; «no pain, no gain». Man må lide for farten, det er en kjent sak, sier Kristin Songe-Møller som også uttrykker stor takknemlighet overfor alle dem som har kjøpt trykkene hennes og på den måten støtter den seilingen hun nå skal begi seg ut på.

I skrivende stund er over 60 av de ialt 200 trykkene solgt. Les mer om bildene til Kristin Songe-Møller.

Powered by Labrador CMS