Ran Seilforening

Forenings nye leder presenterer seg og sommerens viktigste planer.

Publisert Sist oppdatert
Espen Børresen
Espen Børresen

Espen Børresen er 51år, har kone og tre barn. Foreningens nye leder Jeg har vært med i RANs styre siden 2014, med ansvar for jollegruppen. Selv har seilt det meste av livet, men startet regattaseiling først i 20års alderen som mannskap på tur&hav-seiler. Siden 2009 har han vært aktiv som jollepappa. Med tre barn i hver sin jolle opptok dette det meste av fritiden i en lang periode. Nå har de to jentene Celia og Ina selv blitt trenere, mens sønnen Alexander har lagt seilingen på hylla. Dermed er det blitt tid til egen seiling og Børresen er aktiv i «Voksen-Lasergruppen» i RAN. En og annen tur i Melges 24 og Tur&Hav blir det også tid til.

Ran Seilforening med klubbhuset
Ran Seilforening med klubbhuset

Det er planlagt store arrangement i RAN i 2021. Med forbehold om mulige Covid19 restriksjoner skal det helgen 5-6 juni arrangeres NorgesCup for både Laser, Optimist og Waszp. NC for Laser vil bli arrangert fra Askøy SF i samarbeid med denne foreningen. 21.-22. august skal RAN arrangere NM for Laser og foreningen har god tro på at dette arrangementet kan gjennomføres som planlagt.

For familieseilerne arrangeres «Hjeltefjorden Turseilas» lørdag 29. mai, og dagen etter, søndag 30. er det klart for «Hjeltefjorden Shorthanded».

Om dette og mer kan du nå høre du Espen Børresen i samtale med Seilmagasinet.