Regatta-skjorte til de 50 første som melder seg på
Regatta-skjorte til de 50 første som melder seg på

Regatta-skjorte til de 50 første som melder seg på

27 båter er til nå påmeldt til Seilmakeren Doublehanded. Er du blant de 23 neste, vil du få en piquet-skjorte med regattaens logo på som «hurtigsvarspremie».

Publisert

– Henri-Lloyd har stilt opp med 100 piquet-skjorter til de 50 første båtene som melder seg på til Seilmakeren Doublehanded, forteller Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening til SEILmagasinet.

46 SKJORTER IGJEN. Per i dag er 27 båter påmeldt – hvilket betyr at det fortsatt er 23 lag som vil kunne erobre sine regatta-skjorter, som de vil få utdelt når regattaen starter 26. mai.

Piquet-skjorten koster i vanlig salg ca. kr 500, og med regattaens logo på brystet mener Ivarsøy det er en flott gave de dermed kan by de som er raskest ute med å melde seg på.

NYTT LØP. Seilmakeren Doublehanded 2011 går i år nordover til Florø, hvilket betyr at regattaen vil gå i et farvann der svært få seilere har seilt regatta tidligere.

– Litt frykt for det ukjente kan kanskje være noe av årsaken til den litt nølende påmeldingstakten til Seilmakeren Doublehanded foreløpig, men jeg kan forsikre om at det er et fantastisk område å seile i, sier Helge Ivarsøy.

OVER 100. Han avviser at Askøy Seilforening har redusert målet om å få over 100 deltagende båter når starten går i mai.

– Innen påmeldingsfristen løper ut 30. april er jeg sikker på at vi er der, sier Ivarsøy.