NORC rankingen

Rock og seiling i Larvik
Rock og seiling i Larvik

Rock og seiling i Larvik

Det blir ikke bare tett og intensiv seiling på NORC feltet i helgen. Larvik Seilforening har dratt til litt ekstra denne helgen og sørget for at Norges hotteste party-band stiller på seilerhytta.

Publisert Sist oppdatert

Det er første gang Larvik Seilforening arrangerer en ranking helg i NORC serien. De har tydeligvis planer om å etterlate seg et veldig godt inntrykk.

- Dos Mosquitos er et av Norges hotteste partyband - og de som var tilstede på grillfesten under NM for H-Båt og Hobie-Cat i 2005 husker dem sikkert! I år har de utvidet sitt blues og rockprogram med en fantastisk Pink Floyd konsert med et rått lyd- og lysshow! Sjekk dem ut på www.dosmosquitos.com, skriver de på hjemmesiden sin.

TETT. I tillegg til mannskapene på de 12 IMS båtene som er påmeldt så er grill og rockefesten åpen for alle medlemmer med venner.

På banen kommer det også til å bli tett. 12 båter har meldt seg på til intensive seiling på pølsebaner.

- Det var intenst; alle om bord var ytterst fokusert og engasjert, og det skulle ikke mange regattaene til før vi fikk en dramatisk

heving av nivået til samtlige om bord. At adrenalinet pumpet ekstra hos alle både i starten og ved merkerundingene, ble bare et ekstra «kick» som skjerpet oss ytterligere, var Erik Kristiansens i Team Xtremes oppsummering etter de ble med i NORC serien.

VÆRET. Når det gjelder været så blir det en del. Met.no melder om overveiende sørlig bris, tidvis frisk bris 10 m/s i Ytre Oslofjord på lørdag. Perioder med pent vær, men lokale regnbyger. Utrygt for morgentåke.Temperatur: 2 til 12 grader.