Seilas til semifinale

Med Terje Wang til rors vant Seilas sitt heat i kvartfinalen av bedriftseilasen DN Cup.

Publisert

Fire lag stilte til start i DN Seilcup i går, og kjempet om plass i semifinalen. Seilas møtte Sweco Grøner, Nortime og Share Consulting til dyst utenfor Nesodden i frisk bris fra sørøst, og det ble seilt fire seilaser på kort bane.

Sweco Grøner kom best i gang og vant den første seilasen foran Seilas, som tok sammenlagtseieren etter fire seilaser med tre første- og en andreplass. Person Skei kapret annenplass hårfint foran Sweco Grøner, med Nortime på fjerdeplass. Etter seilasen var det sosialt lag og god mat på Herbern Marina på Aker Brygge. Seilas er blant sponsorene til DN Cup, der Dagens Næringsliv er hovedsponsor.

I kvartfinalen tirsdag 14. august gikk Ergo Group og Dun & Bradstreet videre til semifinale.

DN Seilcup er en bedriftsregatta som fokuserer på lagbygging i et reelt konkurransemiljø. I løpet av forsommeren 2007 har over 200 bedrifter i Oslo, 60 bedrifter i Bergen og 30 bedrifter i Stavanger konkurrert om plass i landsfinalen i Oslo lørdag 29.september.

Seks båter stiller normalt i hvert heat, og de to beste går videre fra kvartfinale til semifinale. Her er resultatlisten fra mandagens kvartfinale. Mer bilder og informasjon finnes på dnseilcup.no.

Powered by Labrador CMS