SEILNORGE – ÅSGÅRDSTRAND SEILFORENING:

Seilglede i jollegruppen

Vi har hatt det gøy i år!

Publisert Sist oppdatert

Men det er ikke over, og planene er lagt for vinterhalvåret med faste samlingspunkter. Det er også flott at vi får lov til å være sammen med Horten Seilforening i svømmehallen hver søndag, det skaper samhold.

Klubbmester i år ble Lars Emil Bue. Klubbmesterskapet ble en jevn og spennende regatta, der resultatlista ble fin-regna og kontrollert av seilerne. Da var det flott at arrangørstaben hadde alt på det tørre.

I år har mange hatt mest lyst til å seile RS Feva. Så det som var gulrota har blitt standarden hos mange i gruppa. Det har nok gitt utfordringer til vår trener Sondre Dahle, men vi har fått mye seilglede ut av det. Vi gleder oss til neste år.

Det er innledet et samarbeid med Allidrett i Åsgårdstrand, så takk til primus motorene for å innlemme oss også. Vi i seilforeningen skal vise oss fra vår beste side i mai og juni. Det er rundt 30 barn som er tilknytta Allidretten, så planleggingen er i gang. Vi gleder oss.

Vestfold-cupen har i år blitt mer viktig, det er utrolig hyggelig å reise rundt å treffe de andre vestfoldseilerne. Spesielt flott hadde vi det i Brevik, der det var overnatting. Brevik har et flott anlegg, men det blir intet hvis du ikke har hyggelig folk, og det har Brevik. Det var kjempekoselig, og vi kommer tilbake neste år.

SEILGLEDE: Jollegruppen i Åsgårdstrand Seilforening gleder seg til neste sesong.
SEILGLEDE: Jollegruppen i Åsgårdstrand Seilforening gleder seg til neste sesong.