Ny sending av SEILmagasinet-TV med reportasjer, tester og tips

Her er SEILmagasinet-TVs første TV-sending med test av Årets Båt-vinnere, slakt av Albin Vega, smak fra vinterseiling, og litt regattasnadder.

Publisert

Sendingen med innhold fra SEILmagasinet 1-2024 er på 50 minutter. Her kan du se videoinnslag fra testingen av Arcona 50, Bavaria C46, Outremer 52 og Saffier 24, alle vinnere av Årets Båt i Europa 2024. Testingen gjorde vi ut fra La Rochelle i Frankrike i september og fra Port Ginesta i Spania i oktober 2023.

Nytt bruktbåttips

I hvert nummer skriver vi om båter vi mener er aktuelle på bruktmarkedet, og vanligvis er det båter vi anbefaler. Denne gangen er det tvert imot. Vi slakter Albin Vega, og påstår at den har ufortjent godt rykte.

Seiling hele året

Vinterens høydepunkt er Vinterseilasen i starten av februar. I år ble den avlyst på grunn av voldsom værmelding, men vi seilte allikevel. Vinden ble ikke like sterk som meldt, og filmen viser at vi hadde en hyggelig tur. 

Tørre hansker

Å holde hendene varme er en utfordring om vinteren. Tørre votter og hansker er viktig. Vi har testet Hendgehog Dryer og ble imponert. Den er laget for 230 volts vekselstrøm, men vi fikk stor glede av den om bord, ved hjelp av en relativt liten inverter. Dette lot seg gjøre fordi tørkeren bruker lite strøm. 

Yacht-regatta på Sardina

I høst vant Aksel Magdahl Maxi Rolex Cup i Italia og i bladet forteller han om hvordan liver om bord fungerer. Vi viser regattaarrangørens film fra regattaen.

Sterk OL-tropp

Norge gjør det sterkt i OL-klassene, og nylig tok Hermann Tomasgaard bronse i ILCA7 VM i Australia. Arrangøren lagde film fra finaleseilasen.

 

Innslag

Test Arcona 50 – 01:30

Test av Bavaria C46 – 06:30

Test av Outremer 52 – 11:30

Test av Saffier 24 – 17:00

Albin Vega – 21:20

Vinterseiling – 25:00

Test av sko og hansketørker – 33:00

Maxi Rolex Cup – 40:00

Hermann Tomasgaard – 43:00