Shorthandedseilerne samles

Simen Løvgren har tatt initiativet til å samle shorthandedseilerne. Den første samlingen er lagt til Dronningen

Publisert

- Da er det duket for første samling i 2008 for shorthandseilere på Dronningen mandag 28. januar kl. 18:00, slik vi tidligere har annonsert, sier Simen Løvgren. - Vi har tatt høyde for at vi vil fortsette med slike samlinger i vinter- og vårmånedene fremover. Det skal legges vekt på både det faglige og sosiale. Dette skal være samlinger hvor vi skal jobbe for kompetanseheving av flere kategorier innen området, og som definitivt også skal sørge for rekruttering hvor interesserte kan komme og både møte likesinnede og lære mer om hva som skal til for å komme i gang med denne form for seiling. Da dette sikkert vil begrense seg til i hovedsak østlandsseilere, oppfordrer vi alle andre landsdeler til tilsvarende tiltak.

Dagsorden for denne kvelden:

Kort presentasjon av planene for samlingene (Halvor Smith)

Presentasjon NSF og deres intensjoner med Storbåt og Shorthand.

   Hva kan vi gjøre sammen, hva kan NSF arbeide med, hva ønskes fra seilerne, og hva kan seilerne forvente av NSF (Pål    

   Fevang, storbåtansvarlig NSF)

Pause

Presentasjon og visning av optimal elektronikk for shorthandseiling (Dag)

Oppsummering (Simen Løvgren)

Neste samling, i slutten av februar, vil bl. a. omhandle respitt seiling, innføring i reglene, hva som gjelder og hva en kan gjøre for å optimalisere båten i fht. dette når det gjelder shorthand seiling. Videre agendaer kommer fortløpende.

- Når vi kjører dette på Dronningen er det for å kunne ha en høy sosial grad i et utpreget seilermiljø. Dronningen kan by på mat, og det er derfor fint om alle som ønsker å spise en enkel middag før samlingen gir et hint på e-post til undertegnede før kvelden og ikke senere enn fredag 25. januar. Veldig fint om vi får høre om du kommer uansett. Samlingen er gratis. Send gjerne invitasjonen videre til dine bekjente, sier Simen Løvgren.

Powered by Labrador CMS