Informasjon fra Tønsberg Seilforening

Tønsberg Seilforenings 2022-sesong

Tønsberg Seilforening har en fyldig terminliste i år, med både store nasjonale og lokale regattaer på listen. Det skal gjennomføres tre Norges Cup: 2,4m, Waszp og Feve/Waszp/9’er. Dette gleder vi oss til.

Kristina Emberland • Vi er også så heldige å få kunne arrangere hele tre norgesmesterskap, alle i kjølbåtklasser. Først ut er NM i ORCi 18. – 19. juni. Dette har blitt en tradisjon og er noe Tønsberg Seilforening gleder seg stort over å få arrangere.

ORCi er et mesterskap for både store og litt mindre båttyper, med seilere på flere ulike nivåer. Det seiles på fine baner på Oslofjorden og påmeldingene er allerede begynt å tikke inn. Det er hyggelig at mange ser ut til å komme.

Planlegger treningsøkter

Vi venter at flere har tenkt å delta på EM på Hankø i august og ønsker å benytte anledningen til å få en god gjennomkjøring og fintune mannskap og utstyr. Tønsberg Seilforening vil gjerne tilrettelegge for optimalt utbytte av helgen og tilbyr trening fredag 17. juni ettermiddag og litt utover kvelden om det er behov. Endelig program blir avklart senere, avhengig av interessen. Det er åpnet en egen «klasse» for trening fredag i M2S.

NM arrangeres helgen etter Færder-seilasen og det er mulighet for å legge igjen båten på Fjærholmen. Vi ønsker alle ORCi seilere velkommen til Fjærholmen!

Express og J-70

I september kommer både Express og J-70 for å seile sine norgesmesterskap og gjøre opp om norgesmestertittelen. I J-70 NM 2021 deltok 23 båter og nær 100 seilere. Her forventes det tette matcher og tøffe dueller, med en verdig norgesmester til slutt.

I Express NM 2021 deltok 22 båter og også her nærmere 100 seilere. Vi håper Express-seilerne ønsker å seile NM på Fjærholmen!

Vi ønsker alle NM-deltakerne velkommen og gleder oss til å gi dere fine regattaer på flotte baner utenfor Fjærholmen!

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.