Informasjon fra Tønsberg seilforening

Tradisjonsrik pinseleir

26. - 29. mai arrangerer Tønsberg seilforening den tradisjonsrike pinseleiren. Jolleseilere fra 8-20 år inviteres til trening tilpasset hver enkeltes nivå.

Helgen vil by på 20 timers seiltrening og søndag avsluttes leiren med fellesregatta og rekefest.

Jolleseilere fra alle jolleklasser er velkomne. Seilforeningen tar imot både 29’er, Waszp, Laser, Feva, Optimist og brettseiling IQ foil-seilere. Over en femten trenere står klare til å ta imot deltakerne. Noen av trenere er tidligere OL- og verdensmestre.

Leiren vil sørge for matservering hver dag, gode muligheter for trygg seiling, hyggelig sosialt samvær og rikelig med muligheter til å finne nye seilervenner.

I fjor deltok mer enn 200 båter, helgen bød på strålende sommervær og seilforeningen håper at værgudene vil stå oss bi også under årets pinseleir. I seilforeningens båthavn er gjesteplasser tilgjengelig for seilende foreldre som ønsker å være til stede.

Påmelding er allerede åpnet på sailracesystem.no

PINSELEIR: Ungdommer fra hele landet skal snart samles i Tønsberg seilforening

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.