Informasjon fra Tønsberg seilforening

Nøtterøy rundt i varierende vind

Mer enn 30 båter stilte til start i Nøtterøy rundt 3. juni.

Regattaens start var nesten fortvilende vindstille, men et lite drag over åskammen gav seilene nok vind til å få båtene rundt første odde. Et Soling tok sjansen på å gå nær land. Det gjorde rormannen klokt i. Mens andre båter lå stille midtfjords, hadde Solingen fint fart.

Etter hvert dreide vinden på sør og det blåste opp. Da fór båtene på kryss ut Vestfjorden. Til og med ferden gjennom Vrengensundet gikk fint. Vinden fortsatte fra sør, og noen av båtene satset på å gå gjennom idylliske Årøysund, andre valgte leia litt lenger ut i fjorden.

Samtlige seilere og båter krysset målstreken, og på land ventet felles middag og en hyggelig konsert med Herrene i hagen. Slik fikk forsommeren en utmerket start.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.