Stargutta viser styrke igjen

Stinne av trening gjorde Stargutta igjen sakene bra i Miami

Publisert

Bildet over: Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen finner flyten i Miami. Foto Sheila Hill

Etter en og en halv uke med trening, avslutter Eivind Melleby, Petter Mørland Pedersen og treneren Thomas Guttormsen sitt treningsopphold med regatta denne helgen, skriver Kristian Ruth fra Miami.

 

Stemningen på brygga i går morges var noe spent, da det var meldt om kraftige tordenbyger og fare for tornado i løpet av dagen. Likevel valgte regattaledelsen å sende Starflåten utpå. Til tross for dårlige værutsikter ble det gjennomført tre fine seilaser med overraskende stabile forhold. - Det så litt stygt ut i siste race da det lynet og tordnet over alt, men vi slapp faktisk unna det verste. Nå er det sol og varmt igjen, sa Petter i det de løftet båten ut av vannet.

 

I første seilas kom gutta litt skeivt ut, men klarte ved god seiling å ta båt for båt og seilte inn til seier. I den andre  kjempet dem seg inn til andre plass, mens  dagen ble avsluttet med 3. plass. Sammenlagt gir dette 6 poeng og 2. plass. Leder gjør Augie Diaz med mannskap Bruno Prada med serien 1, 2 og 2 og 5 poeng. - Vi er relativt fornøyde selv om det alltid er litt å plukke på. Det er ikke flaut å ligge ett poeng bak Augie som er verdensmester i Snipe og tidligere vinner av Bacardi Cup, og Bruno som tok bronse i Star i OL 2008, men skulle gjerne sett at vi ledet. Vi får ta dem i morgen, uttaler Eivind før han drar fra seilforeningen for å gå på gymmen.

 

I dag er det meldt om lettere vind og Eivind og Petter lover å forsvare seieren fra regattaen tidligere i høst. - Vi skal gjøre så godt vi kan. Det pleier å være ganske bra, smiler Petter.

Powered by Labrador CMS