Sterkt av Yngling-jentene på Mallorca
Sterkt av Yngling-jentene på Mallorca

Sterkt av Yngling-jentene på Mallorca

Etter en svak start på Prinsesse Sofia-regattaen for OL-klassene hentet de norske Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seg ypperlig inn i gårsdagens seilas.

Publisert

Med 3. plass ligger jentene nå som nr. 14 med kort vei fremover. – Det var gøy å få til et bra race under de vanskelige forholdene. Samarbeidet i båten fungerte bedre, selv om vi har et godt stykke igjen. Jeg merker at jeg fortsatt bruker mye oppmerksomhet på å forholde meg til tekniske ting i båten, men at jeg etterhvert kan løfte blikket og observere mer av det som skjer rundt oss, både i forhold til konkurrenter og vindskifter, sa Siren Sundby i går til seiling.no

Under vanskelige fohold seilte Peer Moberg inn til en fin sjuendeplass i den eneste seilasen som så langt er gjennomført i Finnjolle-klassen. Verdensmester Ed Wright ble nr 20 og mannen som topper ISAFs ranking Jonas Høegh Christensen ble nr 21.

Ellers er det på Laserbanen det lykkes best for de norske seilerne. Våre to beste Stian Tuv og Kristian Ruth ligger på 19. og 20. plass sammenlagt. På plassen rundt har de godt selskap. Tre av de best rangerte i verden, Michael Blackburn ligger på 17 plass, Paul Goodison er nr 18, mens Tom Slingby ligger på 21. plass.

Anette Melsom Myhre fikk en flott femteplass mandag, og ligger sammenlagt på 23. plass, best av våre og godt foran Karin Søderstrøm  på 33, Elin Samdal på 34 og USAs beste Anna Tunnicliffe som ligger på 40 plass.

De norske brett- og 470-seilerne har til nå ikke fått det til i regattaen.

Powered by Labrador CMS