Stort oppmøte på påskeleiren

Nesten 80 optimistseilere deltok på den 12. påskesamlingen i regi av Norsk Optimistjolleklubb på Fjærholmen ved Tønsberg.

Publisert

Alle foto: Erlend Johansen.

Kjetil Morken har sendt oss følgende rapport fra treningsssamlingen:

Samlingen startet palmelørdag med tåke og totalt fravær av vind. En lett fysisk økt ble derfor gjennomført frem til lunsj.

Etterhvert kom vinden og det ble seilt noen treningsregattaer i samlet tropp. Søndag og mandag var det strålende sol og noe mer vind fra sørvest. Seilerne ble delt inn i grupper etter resultatene fra siste regatta dagen før og dermed tilpasses treningen den enkelte seilers erfaringsnivå samtidig som deltagerne har noe å strekke seg etter.

Foreldrene fikk også sitt faglige påfyll gjennom seminarer søndag og mandag i regi av Gerd Mejlænder-Larsen og Christen With, som snakket om hvordan man kan skape økt aktivitet i egen klubb og sikkerhet og seiltrim.

De dyktige trenerne Bård Birkeland, Siri Kamfjord, Aleksander Huser, Aleksander Hovland, Joakim Karlsen og Gorm Grennes og ikke minst god mat sørget for en perfekt ramme rundt det tradisjonsrike arrangementet. Samlingen ble avsluttet med regatta tirsdag.

 

Powered by Labrador CMS