Tirsdagsregattaene tur & hav

TIRSDAGER: Tur & hav i Åsgårdstrand Seilforening ønsker seg flere deltagere i ukeregattaene.
TIRSDAGER: Tur & hav i Åsgårdstrand Seilforening ønsker seg flere deltagere i ukeregattaene.

God deltagelse, men negativ trend

Deltakelsen i ukeseilasene i 2019 var noe lavere enn året før, men vi hadde 14 påmeldte i en klubb med knappe 220 medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Andre klubber med langt flere medlemmer er på omtrent samme nivå. Dette betyr at vi sliter litt med rekrutteringen og det å skape interesse for regattaer. Det er en allmen trend som må bearbeides i hver enkelt klubb og i idretten.

Vi har de siste to årene delt inn sesongen i vår, høst og hele året. Det betyr at vi kan peke ut flere vinnere.

I år var det John Bjørn Fossdal som stakk av med førsteplassen for hele året, med vårt seilsportsliga-team på andre plass i sin J/70 og Geir Lundkvist på tredje i sin H-båt.

John Bjørn stakk også av med førsteplassen for vårsesongen, men måtte se seg slått av både seilsportsliga-teamet og Geir i høstsesongen. Ingen av de to sistnevnte båtene seilte i vårsesongen.

Flere detaljer på vår hjemmeside seilforeningen.no.

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.