Sesongåpning i Tromsø

Førstkommende helg inviterer Tromsø Seilforening både etablerte seilere og andre intereserte til åpningshelg for seilesesongen i Eidkjosen.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Til helgen blir det seiling her i Eidkjosen. På bilde er Delphia 47 "Arctic Light" på tur ut fra bukta. Fotos: Linn Hansen.

På programmet lørdag 28. april står seiling med dem som vil ha seg en rolig tur ut på sjøen, påfulgt av seilprat, kaffe og vafler.

Det blir jolleseilas med Feva og Optimistjoller med felles start.

Søndagen blir det noe mer fokus på regatta og konurranse, med seiling, starttrening og baneseilas på timeplanen.

– Vi ønsker å lage et sosialt arrangement hvor godt humør, nypussede båter, joller og seilinteressen står i fokus. Vi oppfordrer de som kan og vil, til å stille med egen båt. Det vil uansett bli muligheter for å prøve seg som mannskap på seilforeningens store og små båter for dem som kommer landveien, skriver foreningen på sin hjemmeside.

Delphia-agenten Boreal Yachting viser frem sine båter og Selden viser nye produkter. Har du rigg eller avlastere du vurderer å bytte ut, kan du dermed få med noen gode råd før du bestiller utstyr.

Redningsvester er for anledningen lånt inn fra brannstasjonen, og nye, intererserte seilere oppfordres til å ta med vindtette klær, for en times seiling på fjorden.