ORIGINALEN:«Sørlandet», sett fra «Christian Radich» under TSR 2009. foto: Linn K. Hansen
«Sørlandet» på frimerke

«Sørlandet» på frimerke

I forbindelse med Tall Ship's Race i Kristiansand gir postkontoret i byen ut egne frimerker med byens stolte skute som motiv.

Publisert Sist oppdatert

Samler du på frimerker har du nå muligheten til å skaffe deg en unik samling bestående av tre firmerker. I forbindelse med at Tall Ship's Race  besøker Kristiansand  i år gi det ut egen frimerksamling med motiver fra arrangementet.

De vakre frimerkene med Kilden og fullriggeren «Sørlandet» som motiv, kan bare kjøpes på Kristiansand postkontor. Det første  merket i en serie på tre frimerker ble lagt ut for salg allerede 9. januar. Konvoluttene til denne frimerkeserien blir også stemplet med et eget spesiallaget stempel utført av en av landets beste gravører.

Merkene gjelder for A-post, og det første kom 200 dager før Tall Ships Races i Kristiansand – det vil si lørdag 9. januar og kostet 15 kroner per stykk. Neste i serien kommer 20. april, som er 100 dager før arrangementet. Da er det snakk om et Europa-frimerke. Den 29. juli det tredje frimerket som sammen med de to andre kan kjøpes på konvolutt med flott motiv og sølvstripe som markerer det hele som samlerobjekt.

Les mer om årets Tall Ship's Race her.  og følg med på Facebook.

Les også våre store reportasje fra Tall Ship's Race om bord i «Christian Radich» 2009 i Seilas 3, som er i salg nå.