HVA LEDERNE MENER: CHRISTIANSSANDS SEILFORENING

Videre med små justeringer
Videre med små justeringer

Videre med små justeringer

2015 var et godt år i Kristiansand. Målet for 2016 er å justere litt på kursen.

Publisert Sist oppdatert

Tiden er inne for å se både bakover og fremover. 2015 har vært en innholdsrik sesong med mange arrangementer, stor dugnadsinnsats og mer seilaktivitet enn på mange år.

Vi har lært at trenere og ledere er en nøkkelfaktor for å lykkes. Det må legges ned masse innsats og engasjement for å oppnå de målene vi har satt.

I 2015 har vi oppnådd vår målsetning med å få etablert en solid jollegruppe med seilere på alle nivåer. Dette er takket være trenernes innsats gjennom hele sesongen og dugnadsinnsats på sommerseilskolen. Samtidig har vi lært at ingen ting kommer av seg selv.

Vi er blitt bedre til å planlegge og bedre til å gjennomføre. Vi har hatt stort fokus på rekruttering. Nå har vi kommet til et punkt hvor vi også må tenke på foredling.

Vi skal fortsette å jobbe med rekruttering, men vi må samtidig ha fokus på å gi de som var nye seilere i vår, og som har lyst til å fortsette, et godt og tilpasset tilbud når seilsesongen begynner igjen om ikke lenge. I tillegg har vi seilerne som er på norgescup-nivå. Her må vi også gi et tilbud som sikrer videre utvikling og prestasjoner.

Målet for 2016 er å kopiere 2015, og samtidig justere litt. Vi skal ha nybegynnerkurs, vi skal gjennomføre sommerseilskole, vi skal arrangere CSF Race Weekend og vi skal utvikle jolleseilerne videre. I tillegg skal vi ferdigstille vår nye startbu på Kjeltringholmen.

Det kreves ressurser og innsats for å gjennomføre alt dette. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben sammen med resten av styret og med alle som bidrar til Christianssands Seilforening.

Kjell Anders Olsen, leder i Christianssands Seilforening