Nicholas pg Martine
Nicholas pg Martine

Kvalifisert til OL

Med plass i Gullfinalen har de norske Nacra17 seilerne sikret nasjonsplass i OL

Publisert Sist oppdatert

Norge er nå nasjonskvalifisert til OL i Tokyo. Nicholas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen seilte bra idag, og med plasseringene 12, 16 og 11 ligger de på 22. plass og er best av de skandinaviske lagene.

Tilbake til hverdagen for FX jentene

Helene og Marie
Helene og Marie

Det ble en vanskelig dag på 49erbanen idag. Vindkantringer og store hull gjode seilingen krevende og resultatene deretter. I den første seilasen startet Helene Næss og Marie Rønningen men en kollisjon som førte til straff og deretter var det egentlg en prestasjon å seile seg opp til 10. plass. I den andre buttet det imot og jentene seilte seg nedover i feltet og endte på 16. plass, mens det gikk bra i den siste der det ble 3. plass til slutt. Alle jentene hadde en tøff dag og det var egentlg bare Nederland og Tyskland som slapp unna bare med skrekken. Også ledende Brazil fikk det tøft idag med en 22 plass i den andre seilasen.

Imorgen er det spådd frisk vind og grov sjø, noe som passer de norske jentene godt. De har yrent mye i høst nettop i hard vind og bør kunne beherske slike forhold godt. Medaljefinalen seiles søndag, og som teneren Thomas Guttormsen sier, da får vi telle opp og trekke våre konklusjoner. 

Resultater