Watski Skagerrak TwoStar

Enighet om ny, tre-årig sponsoravtale

Enighet om ny, tre-årig sponsoravtale

Fredrikstad Seilforening og Watski AS er blitt enige om en ny, tre-årig sponsorkontrakt som sikrer Norges ledende shorthanded-regatta en ny, spennende utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Watski Skagerrak TwoStar er selve shorthanded-interessens mor her til lands, og det var med stor glede at Fredrikstad Seilforenings leder, Lars-Erik Larsen, og daglig leder, Jan-Erik Solberg, i Watski AS ble enige om en ny tre-årig sponsoravtale nylig. Regattaen har på rekordtid oppnådd umåtelig popularitet, og den satte virkelig fyr på shorthanded-interessen – ikke bare i Norge, men i hele Norden.

Neste års regatta går av stabelen 18.–22. juni, og går alt etter planen vil påmeldingen åpne 1. november.

NORDISK CUP? Watski er også sponsor for Danmarks største shorthanded-regatta, Watski Kattegat TwoStar, som i år doble deltagelsen fra 2006.

– Nå er det også snakk om å starte en svensk doublehanded-regatta, og da ligger mye til rette for å etablere en nordisk sammenlagt-cup ut av de tre regattaene, sier Jan-Erik Solberg til SEILmagasinet.

– Det vil kunne bety enda bredere nordisk deltagelse i hver av regattaene, mener han.

SEILmagasinet vil videreføre sin rolle som mediapartner for Watski Skagerrak TwoStar i takt med den nyetablerte sponsoravtalen.