Shorthanded Sailing Norway

Nå er Simen Løvgren lederen – formelt

Nå er Simen Løvgren lederen – formelt

Simen Løvgren ble valgt til den første formelle lederen av Shorthanded Sailing Norway. Men har klubben noen plass i seilerNorge?

Publisert Sist oppdatert

At dugnadsgjengen med Simen Løvgren i spissen som har startet og etablert «klasseklubben» Shorthanded Sailing Norway ble klappet inn som klubbens første formelle styre, var neppe noen overraskelse for noen da klubben nylig hadde sitt første, formelle årsmøte. 

 

AKTIVITET I TO ÅR. Gjennom det siste halvannet året har dugnadsgjengen på uformelt vis etablert en gruppe på flere hundre interessenter rundt shorthandedseiling, og for andre år på rad har de avholdt en rekke seminarer om shorthandedseiling. Nå er klubben en realitet, og Simen Løvgren leder klubbens første formelt valgte styre.

 

Med seg i styret har Løvgren Marius Ellingsen som har ansvaret for økonomi og Geir Inge Juriks med informasjon som hovedområde. I tillegg inbefatter styret Tor Hove, Dag Skarsgård, Lars Petter Karlsen, Halvor Smith og Per Hertzberg.

 

IKKE KLASSEKLUBB. Når SSN omtales som «klasseklubb» i anførselstegn, er det fordi klubben ikke er godkjent av Norges Seilforbund som klasseklubb – all den stund dette ikke dreier seg om noen spesifikk båtklasse. Shorthandedseiling er snarere en type seiling, og den faller derfor ikke inn under NSFs definisjon av hva som skal være basisen for en klasseklubb. Slik sett faller ikke klubben inn i noen av de etablerte båsene i den organiserte seilsporten.

 

Foreløpig.

 

For det er vel sannsynlig at man i det organiserte seilerNorge vil prøve å finne rom for en gruppe seilere som utgjør like mange seilere som samtlige seilere som deltar i NMene i løpet av et år....