– America`s Cup tilsatt ertesuppe
– America`s Cup tilsatt ertesuppe

– America`s Cup tilsatt ertesuppe

Tre søndager på rad inviterer CSF til jolleregatta.

Publisert

– Vi hadde sist år en kjempesuksess med denne regattaserien, her er det tette regattaer som foregår tett oppunder land. I fjor var vinden sånn at vi brukt bryggene som rundingsbøyer og publikum kunne stå å se ned i båtene. Vi prøver å lage en like god regattaserie i år, skriver Geir Odmar Heldal i en epost til SEILmagasinet.

I invitasjonen fra Christianssands Seilforening heter det at foreningen tenker at det ofte føles som at hele helgen går med når man skal på treningssamlinger eller regattaer. Derfor inviterer de til søndagsseiling tre helger på rad i en periode uten andre arrangementer.

– Dette er konseptet som vi lånte litt av America`s Cup og tilsatte litt egenkomponert ertesuppe – vips en fantastisk regatta. Alle er invitert som kan stille med to båter i en klasse, avslutter Heldal.

Seilasene heter Trippelseilasen VEL BLÅST og ifølge foreningen kan følgende delta:  «Optimister, E-jolle, Laser, Mustoskiff og alle som kan stille minst to joller i samme klasse».

Opplegget er som følger:

  • Det seiles race på ca. 10-15 min og sa mange vi får til. Treminutters starter.
  • Trenere er i båter og bistar seilere underveis. Aile kan få hjelp til å seile raskere. Trenerne tar kontakt med seilerne om de ser noe som kan forbedres.
  • Det seiles nærme land, slik at publikum kan få med seg alt fra gjestebryggen.
  • Det serveres varm ertesuppe og kaffi til aile fremmøtte pa bryggekanten.
  • Totalt 300,- i startkontingent for alle tre søndager. Betales ved ankomst. Uformell premiering siste søndagen! Påmelding gjør du her.

Powered by Labrador CMS