Bavaria C38 i Leangbukta under Storbåtmessen
BAVARIA: Flytende båtmesse i Leangbukta første helgen i mai.

Økt salget med 15 prosent

Båtsalget løsner. Under Storbåtmessen i Leangbukta ble det gjort avtaler om salg for over 20 milllioner kroner, forteller Ørjan Wollertsen i Nautic og Lars-Erik Solvang i Bavaria til SEILmagasinet.

Publisert

En Bavaria til 5,7 millioner kroner ble solgt under messen. – Vi er godt fornøyd, sier Solvang i Bavaria. 

– Vi har også tegnet avtaler for salg av én bruktbåt og to seilbåter på henholdsvis 42 og 46 fot. Hvis alt dét går i mål, så tyder det på at det er en helt annen fart i markedet nå, enn det det var for bare to måneder siden, sier Solvang.

TURSEILER: Bavaria C46 ble årets båt i Europa i 2024.
ENORM: Excess 14 er en katamaran på 14 meter.

Sikter mot 15 millioner

– Vi sikter mot 15 millioner på de avtalene vi har fått inn, sier Ørjan Wollertsen i Nautic. Vi har avtalte salg for Excess 14, Rand 28, Leisure og fairline F-33 og en mulig Fairline Targa 45 GT, opplyser Wollertsen.

Økt salget med 15 prosent

Det blir jo langt koseligere og mer vårstemning når vi får båtene på vannet sier Wollertsen. Jeg vil ønske alle båtinteresserte tilbake da. 

Vi for vår del har økt salget med 15-20 prosent i årets to første måneder. Det betyr at året i år tegner bedre enn det var i fjor, da det var et dårlig år for alle som solgte båt. I år blir det heller ikke noe toppår, men det tegner langt bedre enn fjoråret sier Wollertsen.

Han bekrefter også at Leangbukta vil arrangere en flytende båtmesse første helgen i mai.

.