Beinhard kamp om 4. plassen

Alt tyder på at E3 sikrer den siste pallplassen på etappen til Kochin, mens fire båter kjemper innbitt om plassene fra fire til syv.

Publisert

Kl 22:00 GMT igår som var siste posisjonsangivelse med Telefonica Black posisjon siklte kune fem nm Puma, på 4. plass i nord fra Telefonica Black på 7. plass. Båtene lå da i formasjon som e diamant med Green Dragon lengst vest i havet og Delta Løøyd med 12 nm separasjon mot øst. Green Dragon har holdt segg off shore, mens Delta Lloyd og PUMA nåp ligger likt ca. 10 nm øst.

Kl 04:00 GMT var det bare en nautisk mil i distanse til mål som skilte PUMA, Delta Lloyd og Green Dragon, mens Telefoniva Black var ute av syne. Forskjellen betyr mye poengmessig ettersom det her er plassene fra fire til syv som skal fordeles, med fem poeng til 4. og kun to til 7. plass.

Telefonica Black har foretatt en imponerende opphenting ettersom båten lå 40 nm bak PUMA for 24 timer siden, men de lette forholdene ser ut til å passe godt for Telefonica-båtene som begge har levert solide langspurter på etappen. 

PUMA, som ligger lengst nord i feltet er sterkt presset av Delta Lloyd, som ligger aktenom i lo. Green Dragon har en stor utfordring foran seg om de planlegger å seile rundt konkurrentene på utsiden, og nå har altså båten bedt om Stealth Play fra 0700 til 1600 idag.

kl 0700 GMT idag

3. E3 26 nm igjen å seile

4. Puma   +51

5. Delta Loyd  +51

6. Green Dragon Team +52

Telefonica Bøack er i Stealth Play og Green Dragon det samme fra kl 0700 GMT idag

Powered by Labrador CMS