OSLOVALGET: - Vi oppfatter det til å værre 1000 ganger bedre med en byrådsleder som vil finne fremtidens løsninger sammen med oss fremfor en byrådsleder som ikke engang svarer. Båtforbundet har brukt en halv million kroner på valgkampanjen og mobilisert 10.000 mot å stemme rødgrønt. sier Stig Hvide Smith i KNBF

-Nytt byråd gir håp for båtplassene i Bestumkilen

Båtforbundet har brukt en halv million kroner på valgkampen i Oslo. -Vi har mobilisert 10.000 velgere, og så marginal som denne valgseieren er, kan vi godt ha vært tungen på vektskålen, sier Stig Hvide Smith i Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF)

Publisert

– Vi spretter ikke champagnen ennå, men det er 1000 ganger bedre med Eirik Lae Solberg som sier han vil samarbeide om å finne bærekraftige felles løsninger sammen med oss, enn Raymond Johansen som ikke engang svarte på vår henvendelse om båtplassene i Bestumkilen.

Båtforbundet har satset tungt på sosiale medier under årets valgkamp i Oslo og gått ut og advart mot å stemme på de rødgrønne for å redde båtplassene i Bestumkilen. Båtforbundet er en ideell organisasjon der mye av. arbeidet foregår på dugnad, minner Hvide Smith om. Dermed kan vi også tilby båtplasser og opplagsplasser til en tiendel av prisen som folk ellers må ut med om de leier privat.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER