PRESSE: Nordstrand Blad i samtale med Caroline Rosmo på banen.

Perfekte forhold under sesongåpning i Bundefjorden

Både presse og politiker var til stede under arrangementet.

Publisert Sist oppdatert
POLITIKK:Frode Kyvåg fikk se anlegget i aksjon.

Bundefjorden Seilforening har slitt for å få sitt anlegg på Malmøya godkjent. I helgen Byrådsekretær Frode Kyvåg fikk oppleve aktivitene til foreningen.

– Dette var et veldig postivt møte hvor vi fikk vist fram vår idrett fra sin beste side. Håper denne innsikten bidrar til at kommunen lar oss videreføre aktivitetene våre for barn og unge på Myren! Det legges ned mye frivillig arbeid i BSF for denne idretten vår, og jeg må si det er motiverende for videre arbeid med den støtten som ble gitt i dag. Da gjenstår det at denne støtten blir til handling og bygging på Myren, skriver Eivind Bakke på foreningens Facebook-side.

Også Nordstrand Blad var på plass under mesterskapet, og fikk tallentet Caroline Rosmo.

Vinden kom

OAS Neglespretten 2018 avviklet i Bundefjorden under flotte forhold. Både lørdag og søndag var det sol og god sønnavind.

På banen syd for Malmøya fikk vi 9 race for Laser Radial, Laser 4.7 og Optimist A og 7 race for Optimist B. Til sammen 34 starter. Foreningen kjørte noe kortere race enn tidligere, men til gjengjeld flere. Dette ble vellykket. I Laser Radial seilte 8 båter og her ble det hjemmeseier til Fredrik Andresen. I Laser 4.7 seilte 3 båter og her gikk seieren til Sverre Langaas Holt fra KNS. I Optimist A seilte 16 båter og seieren gikk til Balder Støen/Nesodden. Optimist B hadde et felt på 6 båter og her ble det igjen hjemmeseier til Ana Emilie Winther.

9 C Optimister koste seg i sundet under Ingrids kyndige ledelse og alle fikk premie.