Dave Ullman deler erfaring med melgesfolket
Dave Ullman deler erfaring med melgesfolket

Dave Ullman deler erfaring med melgesfolket

Den amerikanske seilmakeren Dave Ullman har i en årrekke vært på topp i Melges 24-klassen og ha flere seire i Key West-regattaen. Nå kommer han til Norge.

Publisert

Seilmaker Peter Høeg i Drammen er en av seilmakerne i Ullman Sails gruppen og har solgt seil blant annet til Christoffer Sundby som med «Oslo Flaggfabrikk» ledet rankingen for 2010 før NM der han ikke fikk anledning til å stille opp.

 

I oktober får Høegh han besøk av Dave Ullman og da planlegger han å tilby Melges 24 seilere i Norge/Sverige til å få høste av verdensmesterens erfaringer. Ullman har vunnet både VM tittel og Key West regattaen, og er en av de seilmakerne som kjenner Melges klassen aller best.

I forbindelse med treningssamlingen på Hankø helgen 2-3 oktober, vil Dave Ullman være tilstede i  Fredrikstad SF for å gi ett kort foredrag før båtene forlater brygga. Han vil så være med i coach-båt for å følge dagens seilaser, og det vil bli debriefing i Fredrikstad etterpå.

 

- Jeg oppfordrer alle Melges-seilere til å møte opp, dette blir en sjelden anledning til å plukke tips og erfaringer, sier Peter Høeg.

 

Les mer om Ullman Sails her