De «små» holdt unna

Det ble meget tett på resultatlisten til Moss Raymarine Race

Publisert

Store bildet: IMX-40'en Xanthippe fra Asker vant igjen.

IMX-40'en Xanthippe holdt unna, både for Team Normar (First 40) og Fram XVI (TP52) som endte på 3. Fram XVI vant begge seilasene søndag, men utgangspunktet fra de tre på lørdag var litt for dårlig for å vinne sammenlagt. Camilla (Cookson 49 cant) kom på andre i begge seilasen søndag, i litt roligere vind enn på lørdag. I ORCi liten klasse var det bare 0,25 poeng som skilte til slutt. Felicia IV lå på 3. etter lørdagen, men sikret seier foran X-Treme med to spikre på søndag. I lagkonkurransen vant Moss foran Bundefjorden og KNS.

Regionmesterskap LYS

Raymarine Race er regionmesterskap i LYS for Østlandet. Dette kommer dessverre i skyggen av ORC og NORC-klassene. 14 båter hadde meldt seg på i LYS, og da blir det et litt stusselig regionmesterskap. Det er synd. Mange ville hatt godt av å få testet mannskapet skikkelig på pølsebane. Særlig de som synes det blir lange og kalde timer på rekke i de lange distanseregattaene, ville likt seg. Man rekker bare så vidt å få igjen pusten mellom hver manøver! Oppfordringen er herved formidlet for neste år.

Vinner og regionmester ble Anders Hverven fra Moss med New Deal (Dufour 34) etter overlegen seiling. Steadfast (IOR One Ton) fra Sandefjord kom på andre. Mange var spente på Team Aiming 1st, og deres nye T-34. De seilte LYS, og kom på 6. plass - litt under forventningene. Det er nok fortsatt litt å hente på farten.

Du finner resultater her

Du finner bilderepportasje fra lørdag her.

Powered by Labrador CMS