De virtuelle seilerne igang med sesongen

Våren har kommet på virtuelt vann. VSK Nordic har nettopp avsluttet åpent nordisk mesterskap, den mest anerkjente fleet-regattaen i Virtual Skipper.

Publisert

Nå inviteres de virtuelle seilerne igjen til «business as usual»; klubbregattaserien. Vårserien starter tirsdag 9. februar og avsluttes i mai. Les mer her  Serien er åpen for alle, og det er ingen krav til minimumsdeltakelse. Virtual skipper 5 Seilsimulatoren Virtual Skipper 5 benyttes og deltakerne må foreta de samme valgene som en rormann må ta i vanlige regattaer.

For å være med må du enten ha gratisversjonen av VSK Online  eller fullversjonen, samt være medlem av VSK Nordic. Teste internettseiling gratis? Se her for hvordan man går fram for å laste ned gratisversjonen av Virtual Skipper 5. Med den kan du teste ut om dette er noe du har lyst til å gå videre med. Den er fullt kompatibelt med fullversjonen med hensyn på båtfart, etc slik at alle stiller likt. Fullversjonen inneholder muligheter for å lage egne baner, studier av Replays, etc for de mer avanserte brukerne.

Du kan dermed delta på seilaser med 150.000 brukere verden over, eller seile med venner i egen seilforening, uten at det koster noe som helst. Repetere kappseilingsreglene? Det er ikke laget egne seilingsbestemmelser for vårserien, men i praksis legges ISAFs Kappseilingsregler til grunn, med svært få unntak, se

Som i vanlig seiling er det viktig å følge reglene, og ikke ta sjanser på andres vegne. Dersom du ikke har full kontroll på dette med regler, så kan du ta en titt på noen nye regelpresentasjoner fra seilermiljøet i Haugesund  Presentasjonene er naturligvis myntet  vanlig seiling, men gjør like fullt nytten for PC-seiling som på vinterstid hjelper godt om man vil bli fortrolig med reglene.

Powered by Labrador CMS