Dra til Trondheim!

Ynglingmiljøet i Trondheim er i sterk vekst. Nå håper seilforeningen at mange andre setter kursen nordover i mai slik at klassen får godkjent NM.

Publisert

Andreas Krogstad i Trondheim Seilforening har sendt oss denne rapporten.

Vi i Trondheim har fått en ganske solid flåte som har faste treninger og regattadager. Vi opplever en økende interesse for denne båttypen, og ser at ambisjonsnivået også øker fra sesong til sesong. De ivrigste seilerne er allerede godt i gang med trening, noe som ansees som ganske tildlig i Trondheim.

Vi jobber med et arrangement, og håper og få mange nok båter til Trondheim helgen 22-24 mai slik at vi får avviklet et NM.

Vår klassekaptein Maren Krogstad har også dratt i gang et nybegynnerkurs som har fått 15 nye seilere med i foreningen. Sammen med formann i Ynglingklubben Kristine Brobakke og en av norges beste ynglingeseilere, Øyvind Pedersen har de et meget spennende kurs på gang. Dette er noe kanskje andre foreninger kan ha nyte av og lese om.

Videre jobber Kristine Brobakke med å samle kontaktinformasjon til aktive ynglingseilere land og strand rundt. Det er viktig og bygge et miljø rundt denne tradisjonsrike båten.

Kontakt Kristine Brobakke

Formann Ynglingklubben

414 73 717

Powered by Labrador CMS