Drømmeforhold på pinseleire

Både Tønsberg og Arendal Seilforeninger melder om drømmeforhold på sin pinseleire.

Publisert

Drømmeforhold for nybegynnerne

I tråd med NSF’s ønske om at flere barn og ungdom skal bli glade i å seile, arrangerte Arendals Seilforening sin første pinseleir i 2004. Det var en suksess med Optimist- og Europaseilere fra Oslo til Søgne. Årets Pinseleir var den sjette i rekken og har i løpet av disse årene utviklet seg og samler nå også brettseilere fra Oslo til Stavanger.

Synonymt med råblæst og julde

I disse seks årene har Pinsen vært synonymt med mye vind og kaldt vær i Arendal. I år kom Pinsen med sommervarmen, lite vind og ”drømmeforhold” for alle nybegynnerne både i optimist og på brett. Ni helt ferske optimister og seks brettseilere hadde sine første turer på vannet denne Pinsen sammen med femti andre jolle- og brettseilere i Arendal.

Gode trenere

Med tolv gode trenere fordelt på åtte grupper fikk seilere på alle nivåer tre flotte dager med seiling. Med fokus på kvalitet, varm mat til lunsj og godt kameratskap ble leiren avsluttet med to regattaer etter lunsj på avslutningsdagen. Alle fikk sine premier og Arendals Seilforening kunne ønske deltakerne god tur hjem og ønske dem velkommer tilbake neste Pinse, skriver leirsjefen Astri Feragen i sin rapport til Seilas.

Også Tømsberg Seilforening holdt tradisjonelle pinseleleirene for barn. Lett vind og sjøtemperatur på 16 grader +, har invitert både til seil- og badeliv.

Tønsberg Seilforenings program, les her

Arendal Seilforenings program, les her

Powered by Labrador CMS