E-jolle VM til Norge eller Finland
E-jolle VM til Norge eller Finland

E-jolle VM til Norge eller Finland

Etter hviledag på onsdag var det klart for 2 nye race i dag og medaljekandidatene skiller seg etter hvert ut

Publisert

- Sjøbrisen kom tidligere enn de andre dagene og vi håpet det bar bud om god vind, sier Frode Johansen. - Vi fikk ca 3 m/s i 1 race. En av Kristians Skarseths sterkeste konkurrenter er finnen Teemu Rantanen, som har vist seg veldig god i lite vind. Det beviste han også med en 3dje plass, mens Kristian fikk 15 i dagens første race.

For jentene ble det heller ikke full klaff for Marte Enger Eide, men Maren Clausen en fikk sin hittil beste plassering med 9. plass. Randi Forså hadde også en god dag med 14 og 15. Marte beholder likevel 4 plassen. - Vinden økte sakte men sikkert ut over dagen og ved starten i race 2 hadde vi 6 m/s sier Johansen.

Kristian slo tilbake med en 2 plass. Finnen og Kristian har med dagens seilaser skapt en god avstand til de øvrige konkurrentene. Slik det ser ut står VM nå mellom disse to. Det er likevel 4 seilaser igjen og mye kan fortsatt skje. Håkon Vestby lå veldig godt an i dagens 2 seilas men fikk sitt andre gule flagg og måtte gi seg. Lars M Johansen seilte noe bedre i 2 race og endte på 19 plass. Vi håper på noe mer vind i VMs to siste dage, sier Frode Johansen.

http://regattaonline.sporttools.org

Powered by Labrador CMS