En nautisk – en krone!

Wildcard sailing  team utfordrer hele Norges seilmiljø til å gi en krone for hver nautiske mil man seiler!

Publisert

”En nautisk - en krone” er et samarbeid mellom Wildcard og  Kreftforeningen. For hver nautisk mil mannskapet ombord seiler gis det en krone til Kreftforeningen.

Båter som ønsker å delta kan registrere seg og sine nautiske mil på Facebook. Båtens innbetalinger til Kreftforeningen registreres med en nautisk mil per krone. Alle registrerte båter mottar ett støtteemblem fra Kreftforeningen på 30 x 30  cm som kan settes på båten. Den båten som ”samler” flest nautiske mil vil motta godkjente redningsvester til mannskapet sitt. Det er mulig å betale over SMS eller via nettbank. All nødvendig informasjon finnes under fanen ”En nautisk en krone” på Wildcard Sailing Team Facebook side eller www.wildcard-seiling.no.

Wildcard Sailing Team håper mange tar utfordringen og blir med på ”En nautisk - en krone” denne sesongen. Tidsperioden er 01.06.11 til 31.10.11

 

Solvett.no

Gjennom Wildcards samarbeid med  Kreftforeningen vil man også profilere Solvett.no. Seilere har gjerne større fokus på vind enn sol og utsetter seg ofte for overdreven soling. Sammen med Solvett.no vil Wildcard teamet spre informasjon til seilere i hele Norge om hvordan man enkelt beskytter seg. Wildcard teamet vil i tillegg passe på å dele ut en spesialpris til hardbarkede seilere på land som etter timer i solen ser ut til å trenge en påminelse om Solvett!

 

Forskning nytter!

Omfattende kreftforskning gjennom mange år har ført til at 2 av 3 kreftrammede overlever. For 50 år siden var det kun 1 av 3 som overlevde.

Det betyr at overlevelsen nå er dobbelt så høy og at forskning nytter. Men for at arbeidet skal komme enda et steg videre, trenger Kreftforeningen all den frivillige støtten de kan få og Wildcard utfordrer alle Norges seilere til å gjøre en innsats. Mange vet ikke hvor langt de seiler gjennom en sesong så alle oppfordres til å starte med å logge antall nautiske mil! Årlig oppdages rundt 26 000 nye krefttilfeller. Det vil si at mer enn hver tredje nordmann rammes av kreft, og at de aller fleste familiene her i landet blir berørt av sykdommen.

 

Kontaktdetaljer

Wildcard Sailing Team: Ole Aabel

Tlf: 98421606

E-mail: [email protected]

For bilder se teamets Facebook side: Wildcard Sailing Team

 

Kreftforeningen: Pressesjef Terje Mosnesset.

Tlf: 995 04 261

E-mail: [email protected]

 

Om Kreftforeningen

Kreftforeningen er en landsdekkende organisasjon for frivillig kreftarbeid i Norge. Kreftforeningens arbeid er basert på innsamlede midler, testamentariske gaver og tippemidler.

Foreningen jobber for å:

- bidra til at flere unngår å få kreft

- bidra til at flere overlever

- sikre best mulig livskvalitet for kreftpasienter og pårørende

- være talerør til det beste for kreftsaken

Flere hundre tusen givere og medlemmer samt støttespillere i næringslivet, slutter opp om foreningens arbeid. Denne brede støtten gjør oss til den ledende frivillige organisasjon i kreftarbeidet i Norge, og bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging og informasjon.

http://www.kreftforeningen.no/

Om Solvett.no

Solvett.no er Kreftforeningens nettsider om soling.

Powered by Labrador CMS