Endelig opptur for Marazzi og Mørland Pedersen i Florida
Endelig opptur for Marazzi og Mørland Pedersen i Florida

Endelig opptur for Marazzi og Mørland Pedersen i Florida

Etter en trøblete start lyktes det endelig for det sveitsisk-norske starbåtlaget i Bacardi Cup. Nå går gutta for pallplass.

Publisert

Etter en relativt dårlig start på regattaen med en tjuvstart og to middels gode seilaser, er Flavio Marazzi og makkeren Petter Mørland Pedersen og tilbake i gamet og kjemper om topplassering. Onsdagens seilas bød på litt mer vind enn hva Biscayne Bay hadde å by på de første dagene, det likte tydeligvis den norsk-sveitsiske duoen bra.

- Endelig fikk vi til en OK start, og vi var med fra første stund. Selv om det var 10-15 knops vind var den fortsatt veldig skiftende, spesielt i styrke. Det var alfa omega å holde seg i trykket, sier en fornøyd Petter Mørland Pedersen. Gjennom første delen av seilasen lå de rundt 7. plass, men en super siste lens gav resultater og de kunne krysse mållinjen på en sterk tredje plass. - Vi hadde stort sett flyten, men lensen inn mot mål var helt rå. Vi passerte 4 båter som et godstog. Ingenting kunne stoppe oss. Ikke hver dag man får et klapp på skuldra av Paul Cayard og blir gratulert med god seiling.

 

Det er to seilaser igjen, og med to gode plasseringer er pallen innen rekkevidde. Etter morgendagens seilas, kan en strykes og Mørland Pedersen og Marazzi vil antageligvis rykke opp mange plasser.

 

Resultater

 

Powered by Labrador CMS