Enestående mulighet for motiverte regattaseilere

Det er igjen tid for tildeling av MÅS Melges, et prosjekt som gir et ungt og innsatsvillig lag fri benyttelse av en Melges 24 for 2010 sesongen.

Publisert

MÅS Melges prosjektet har eksistert gjennom fem suksessfulle sesonger hvor båten (Melges 24) har blitt disponert av fantastisk motiverte lag. Nå er det igjen tid for utvelgelse av et lag som får seile Melges gjennom hele sesongen 2010.   Melges-klassen er inkluderende og satser stort på rekruttering til klassen som har vært et svært vellykket prosjekt deseneste årene.

Bakgrunn

MÅS-Melges prosjektet er en rekrutteringsbåt som er driftet av styret i Melgesklubben og medlemmer fra MÅS fondet. Norgesvennen Craig Symonette har gjennom sin donering av en Melges-24 bidratt til at dette prosjektet lot seg gjennomføre. MÅS-fondet støtter dette enestående prosjektet under mottoet MÅS   – Moro Å Seile.

Hvem bør søke?

Alle seilere mellom 18 og 40 som har en lidenskapelig forhold til sporten, og som ønsker å konkurrere på et høyt nivå i en sprek båt. Formålet for prosjektet er å hjelpe seilere som ønsker nye utfordringer sammen som et lag i verdens tøffeste båt.   Dette  unike  tilbudet retter seg også mot studenter som ønsker å fortsette seilkarrieren selv om fokus er på studier og økonomien er heller dårlig.

Krav

Det forventes at det laget som blir valgt ut deltar i rankingseilaser, Norges Cup og øvrige store regattaer i Norge. I Melgesklassen er maksgrensen for lagets vekt 360 kilo. De som søker bør tenke på dette ved sammensettingen av laget.

Melges sesongen 2010

Denne sesongen vil bli veldig spennende for ett heldig lag. Det er VM i Tallin, Melgesklubben har en spennende terminliste med 5 store race der mange utlendinger deltar   og nivået i klassen er på sitt høyeste. Det er forventet 40 båter til Hankø Race Week og NM som i år arrangeres iHaugesund. Tidligere MÅS Melges seilere kommenterer at nivået er høyt og at de har sitt beste seilsesong noen gang grunnet tilgang til verdens beste seilkompetanse samt spennende seilaser og ett veldig sosialt miljø.

Søknadsfrist: 26.02.2010

I søknaden oppfordres det til å:

- Presentere de ulike personene på laget med roller om bord i en regattabåt

- Kort beskrivelse fra tidligere seiling

- Kort beskrivelse av ambisjonsnivået på trening og resultater

- Argumentere for hvorfor deres lag bør få disponere MÅS Melgesen i 2010

Søknaden sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS