Erikstad vant Aker Brygge Integrert Cup
Erikstad vant Aker Brygge Integrert Cup

Erikstad vant Aker Brygge Integrert Cup

Aker Brygge Integrert Cup 2007 ble avviklet fra Herbern Marina på Aker Brygge i weekenden. Seilasene foregikk – som vanlig – i 2,4mR på Oslobanen på Oslo indre havn i regi av Christiania Seilforening.

Publisert

Lørdag blåste det en stabil sydvest på 3 til 5 m/sek, som ga 9 fine seilaser. Våre aller beste seilere blant de funksjonshemmede deltok i solid konkurranse med et dusin kjente seilernavn, og det var jevnt og spennende gjennom en lang dag, godt kommentert av Pål Thoresen foran et rikelig publikum. Til søndagens avsluttende seilaser hadde Torgeir Sten Askvig, Ole-Peder Bjørnsom, Ole Eide og Oscar Five kavlifisert seg, foruten Alexander Wang-Hansen, Harald Rolfsnes, Jostein Stordahl og Bjørnar Erikstad. De fire siste gikk til finalen der førstemann til to seire vant regattaen.

Finaleseilasene foregikk i svak vind som slang noe, men det ble likevel tette seilaser, som seg hør og bør når 3 OL-uttatte seilere befinner seg på samme bane. Ikke uventet ble det til sist Bjørnar Erikstad som stakk av med seieren (1,2,1), foran Jostein Stordahl med serien 2,1,2. For de tre første vanket det en ukes opphold på Anfi del Mar på Gran Kanari, og 2. og 4. plass ble i tillegg tildelt en weekend for 2 på ett av de mange norske Rica-hotellene her til lands.

Powered by Labrador CMS