euroConex hovedsponsor for Melges Norway

Når euroConex Nordic AS nå tegner ett års kontrakt for Norges Cupen i Melgesklassen viser dette at klubbens profil er attraktiv i næringslivet.

Publisert

Melgesklubbens Norges Cup består av KNS Vårcup, Hankø Race Week og Norgesmesterskapet. I 2005 ble denne vunnet av Erik Arthur og Team Dolly.

I en kommentar uttaler administrerende direktør Ketil Fridheim følgende om partnerskapet mellom Melges Norway og euroConex.

- Vi har valgt å støtte Melgesklassen fordi båttypen representerer en av de mer ekstreme klassene vi har i landet og båtene og klassen blir lagt merke til på fjorden. Vi har tro på seiling som en profilskapende aktivitet for euroConex. I en seilbåt må man ha tillit og trygghet til hverandre og sammen "vinner" man. Alle har sine definerte oppgaver ombord og er viktige brikker i en helhet. Teamfølelsen utvikler seg på en positiv måte ombord dersom forutsetningene legges til rette. Ovenfor kunder og samarbeidspartnere ønsker vi å fremstå som et vinnende lag kan Ketil Fridheim fortelle.

euroConex har tidligere sponset Match-seiling gjennom Oslo Match og Oslo Seilforening. Selskapet har gode erfaringer med denne type samarbeid. Selskapet brukte sponsoratet aktivt i forbindelse med kundearrangementer. Gjennom flere år utviklet de Europay Business Cup i match racing som nå er døpt om til euroConex Business Cup.

Premiering av vinneren av årets Melges Norges Cup vil bli høytidelig gjennomført under årets Norgesmesterskap. Vi ønsker med dette både seilere og sponsorer lykke til med årets euroConex Norges Cup.