Europas beste amatørlag

EM i Melges 24 ble avsluttet i Hyeres igår med norsk 13. plass sammenlagt. Men blant amatørene var Peder Jahre og Storm Capital Sail Racing Team best

Publisert

Peder Jahre, Stian Briseid, Henning Astrup, Taja Zaikova og Sivert Denneche måtte nøye seg med 54 plass i den siste EM seilasen for Melges 24. Etter sort flagg i en tidligere seilas kunne plasseringen ikke strykes og og laget datt dermed fra 11. til 13. plass sammenlagt.

Italienske UKA UKA vant mesterskapet og italienerne bekreftet sin dominerende posisjon i Melges 24-klassen ved å ta syv av de ti første plassene.

BLOW, med rormann Peder Nergaard, Bernt Marstein, Simon Koch og Henrik Schancke hadde en flott start på mesterskapet og var beste norske lag etter første dag. Til slutt ble det 32. plass på nordmennene.

Beste norske enkeltplassering var det TORK RACING TEAM med Arne David-Andersen, Peder Berntsen, Alexander Reid, Kristin Claudi og Antonia Rieck som sto for. De tok 3. plass i den siste seilasen og endte på 48. plass sammenlagt etter en tung start på regattaen. 

PARTY GIRL med Jens Wathne, Brian Hutchinson, Patric Dore og Jørgen Wathne ble nr 45.

 

Powered by Labrador CMS