Følg Færder’n live

Fra start til mål kan du følge et utvalg Færderdeltagere live på nett her på seilas.no.

Publisert

KNS plasserer i formiddag ut bokser for tracking til følgende klasser i Færderseilasen: IMS, First 40.7, LYS mindre enn 1,39 og LYS fra 1,35 til 1,38. Tracking-enhet som gjør det mulig å følge båten via på internett gjennom hele regattaen, og du kan følge båtene her på seilas.no.

Tjenesten blir montert i dag. Fra starten i morgen skal du kunne følge båtene som har tracking-enhet i et kartbilde på din PC. Båtene blir synlig i kartet med en etikett med navnet til båten.

I menyen ved siden av kartet kan du velge klasse og båt du vil følge. Dersom mannskapet om bord har ledig tid på frivakt kan de også sende inn SMS'er og mobil-bilder via MMS, som blir tilgjengelig på båtens egen lille blogg sammen med plottet: Når de der hjemme klikker på båten din, ser de derfor ikke bare båtens posisjon og track på kartet i sann tid i forhold til konkurrentene, men også stemningsrapporter osv.

Plottene og alle bildene blir også gjort tilgjengelig i ettertid i en spesiell applikasjon båtene med tracking-enhet kan laste ned, og gjenoppleve hele seilasen og se hvor og hvordan både du selv og de andre båtene seilte.

Seilas.no gir bringer fortløpende nyheter fra Færderseilasen fra start til mål. Følg med på plasseringer, vindskift og annet som skjer under seilasen. Følg tracking av utvalgte båter her.

Powered by Labrador CMS