Følg Hollændern live

Denne helgen starter Hollendærseilasen, og du kan følge båtene live her på seilas.no.

Publisert

Mer enn 300 båter er påmeldt til helgens Hollænderseilas, og du kan følge 90 av deltagerne live på nettsidene til Seilas. Båtene har fått plassert små bokser om bord, som fortløpende sender beskjed til vår nettside om hvor de befinner seg. Mannskapet om bord kan også sende bilder og beskjeder inn til nettsiden via mobiltelefonen. Følg båtene live her fra starten.

Klassene vi følger live er: IMS. First 40.7, Shorthanded LYS<= 1,21, Shorthanded LYS >=1,22, LYS 1,31-1,34 og LYS > 1,35.

I menyen ved siden av kartet kan du velge klasse og båt du vil følge. Dersom mannskapet om bord har ledig tid på frivakt kan de også sende inn SMS'er og mobil-bilder via MMS, som blir tilgjengelig på båtens egen lille blogg sammen med plottet: Når de der hjemme klikker på båten din, ser de derfor ikke bare båtens posisjon og track på kartet i sann tid i forhold til konkurrentene, men også stemningsrapporter osv.

Plottene og alle bildene blir også gjort tilgjengelig i ettertid i en spesiell applikasjon båtene med tracking-enhet kan laste ned, og gjenoppleve hele seilasen og se hvor og hvordan både du selv og de andre båtene seilte. Fram til start for Hollændern er det resultatene fra IMS-VM som ligger der.

Powered by Labrador CMS