Flott Seilcup-kveld

De fem lagene som deltok i gårsdagens DN Seilcup fikk oppleve en flott kveld på fjorden, selv om vinden varierte. Seilas tok andreplassen og går dermed videre til semifinalen.

Publisert

VINDEN KOM: Under den tredje regattaen kom vinden tilbake.

Vinden var allerede svak da startskuddet gikk, og dabbet helt av etter den andre seilasen. Det spøkte derfor en stund for den videre gjennomføringen av regattaen, men så tok vinden seg opp igjen slik at alle de fire planlagte regattaene kunne avvikles som planlagt.

Deltakerne i gårsdagens DN-regatta hadde uansett en nydelig vårkveld på den korte pølsebanen som var satt opp utenfor Nakkholmen.

Profil Design Norge vant knepent foran Seilas og PBS på 2. og 3.plass. Alle de tre lagene er kvalifisert til semifinalene etter sommeren.

Seilas hadde to førsteplasser, én tredjeplass og én fjerdeplass.  På Seilas-laget seilte Mikkel Thommessen (rormann), Ole Henrik Nissen-Lie, Hans Petter Kayser, May-Len Stensaker, samt Linn og Ørjan Krogh Hansen.

Første regattarunde ble arrangert i forrige uke, der Aberdeen Property Investors vant, med BaneTele og Naturbetong på 2. og 3.plass.  Også disse tre lagene er dermed klare for semifinalen.

(Flere bilder i linken under)

Powered by Labrador CMS