Frisk vestavind i Melges 24 NM

Ikveld setter 12 seilere seg i bilen i Bergen og kjører over fjellet for å delta i norgesmesterskapet i Melges 24 på Hankø.

Publisert

Marius Milde, Jonathan Staubo, Christian Stemre og Carl Jansen har vunnet deltagelse i NM gjennom sin seier Melgescup 2008 i Bergen. Laget var opprinnelig med som et av ungdomslagene i cupen, men slo ut eldre og mer erfarne seilere i løpet av våren og sommerens sesong med Melges regattaer på Vestlandet. Laget har vist en fantastisk progresjon i båten, og det blir spennende å se om de kan hevde seg i et NM, som krever alt av mannskapet både taktisk, strategisk og fysisk. Tjuaguttene er i sin beste alder og har definitivt satt seg høye mål: På ekte bergensk vis mener de en topplasering er innen rekkevidde. 

I tillegg til ungdomslaget fra Bergen stiller to andre Vestlands lag på startstreken; Sayonara og Party Girl. Gjengen i Sayonara er med for første gang, mens Party Girl fikk en tiende plass i årets nordiske mesterskap og satser på en plass blant de 6 -7 beste i årets NM.

Powered by Labrador CMS