Full gass i korte bukser

Peer Moberg har lagt treningen til New Zealand der det også blir tid til annen seiling. Her er Peer s rapport:

Publisert

- Sender en liten oppdatering fra de første dager i Auckland i NZ. Her har det vært noen svært lærerike dager.

Vi jobber tett sammen med North sails NZ og de stiller med to mann på vannet. Team NZ AC/TP52 team har også stilt to karer for til disposisjon for ti dager. Disse stiller med all elektronik de bruker på sine båter.

Vi har nå kamera i toppen og de filmer ned på begge sider av seilet og de analyserer etter hver dag hvordan seilet jobber og dybde og diverse ting og de lager streker på bildene. Dette systemet er vi de eneste som har får bruke og det er utviklet av Team NZ for å få det beste seil design.

Vi tester alle seilene  vi har, gamle som nye. Southern spars har også en kar med ut som ser på mastene våre og måler dem. Vi har også fri tilgang til basen til team NZ hvor det bare er få som slipper inn.  Her er det høye gjerder rundt så ingen ellers skal få se no. Har vært inni i AC båtene og TP 52.

Vi har også jobbet med noen Finnjolle-deler i carbon som normal er i aluminium. Vi bygger dette på kvelden med hjelp av proffe karer som stiller opp gratis. Været er opp og ned, men i dag kom sommeren frem med 29c og sol/sky og 12 knop. Første dagene var det 18c og regn.

Skal ut og seile onsdagsregatta med den nye Cooksen 52 og det tror jeg blir gøy.

Peer Moberg er Norges best rangerte seiler i OL-klassene. Han ligger for tiden som nr. 5 på ISAFs liste over verdens beste Finnjolleseilere.

Powered by Labrador CMS