God innsats under RS:X-VM

RS:X-VM ble arrangert i Weymouth er avsluttet etter seks dager med mye fin seilin. Best av de norske ble Jannicke Stålstrøm.

Publisert

DET NORSKE LAGET: Fra venstre: Maria Mollestad, Esben Slåtto (trener), Sebastian Wang-Hansen, Jannicke Stålstrøm og Halvard Holden Feragen

Mesterskapet ble vunnet av Nick Dempsey som er fra Weymouth og Marina Alabau fra Spania. Beste norske var Jannicke Stålstrøm, som seilte seg opp fra 27. til 19. plass i finaleseilasene. Maria Mollestad endte på 48. plass, Sebastian Wang-Hansen ble 67 og Halvard Holden Feragen 104.

Det har vært et lærerikt mesterskap og spesielt hyggelig og nyttig har det vært at Jannicke Stålstrøm har bidratt med sin brede erfaring til de yngre seilerne. Også Jannicke har satt pris på at det ved dette mesterskapet har vært flere norske med, slik at det har vært et skikkelig norsk lag. Takk til Seilforbundet som stilte med trener Esben Slåtto under hele mesterskapet.

Ny regatta

I skrivende stund er de norske seilerne i gang med en ny regatta i England, nemlig Skandia Sail for Gold Regatta 2009. Finalene finner sted 19. september og resultater og oppdateringer kan følges her.

Powered by Labrador CMS