FØRST: Melges 32 «Hotshot» var først i mål, men har også et meget høyt måletall.

De første båtene er i mål

I følge trackingen har «Jokerman» vunnet den lange havseilasen i den største klassen.

Publisert Sist oppdatert

Det blåser 7 m/s på Færder tirsdag morgen, og båtene har hatt fine forhold med god fart i hele natt. TP52 «Imagine» var første båt over målstreken kl 09:25 i dag med «Jokerman» hakk i hel. Den norske TP52 har ligget og fulgt den tyske TP52 nesten hele veien. Den tyske båten skal være raskere enn den norske på måletallet, og ser ut til å vinne klassen i følge TracTrac. Noen offisielle resultater er foreløpig ikke publisert.

Liten og rask

I Klasse C for de minste båtene var det Melges 32 «Hotshot» som var først over mål, med Italia 11.98 «Stony VIII» fra Danmark på andre, og Italia 11.98 «Arabela» fra Litauen som nummer tre. Like bak kom svenske «Tean Pro4U» som kan ta seieren på korrigert tid. Norske «Virginia» og «Ibb» er også i mål, og vil komme høyt opp på resultatlisten.

Farr 30 «Farrari» og «Wii 2» ser ut til å ha brutt. Det har også jentebåten «Mrs Freckles».

RASK: «Jokerman» var andre båt i mål, men ser ut til å vinne klassen.
NORSKE: Også «White Shadow» var nr. to i mål, men kan vinne. «Game» gjorde det også bra.

Dobbel Landmark

I klasse B var tyske «Intermezzo» først over mållinjen, foran norske «White Shadow». «Intermezzo» har en dypere kjøl og et større forseil enn den norske, og i følge TracTrac blir det norsk seier i klassen. Andre norske båter som ser ut til å gjøre det bra er Landmark 43 «Game» og Aquatic 40 «Snakkas». Det virker som at alle båter i klasse B vil fullføre.

Du finner trackingen her

Du finner resultatlisten her