Henri Lloyd hovedsponsor for Hollænderseilasen.

Henri Lloyd går inn som hovedsponsor for den klassiske Hollænderseilasen og hele sponsoratet går direkte tilbake til seilerne i form av premier og pique skjorter ved påmelding

Publisert

Det er Norsk Havseiler- og Krysserklubb som har gjort en langsiktig avtale med importøren av Henri Lloyd etter fjorårets vellykkede prøveforsøk. Da leverte Henri Lloyd premier til alle klassevinnerne.

- Henri Lloyd er en ideell partner for Hollænderseilasen fordi avtalen kommer alle seilerne som deltar til gode., sier Øivinn Brudevoll, formann i Norsk Havseiler- og Krysserklubb.

Hollænderseilasen er Norges største regattaarrangement etter Færderseilasen og arrangeres av Havseilerklubben i samarbeid med KNS og Soon Seilforening. Regattaen seiles 30. august og markerer for mange slutten på regattasesongen.

- Vi har ingen planer om å tjene penger på Hollænderseilasen og alle samarbeidspartnere er enige om at en hovedsponsor skal bidra til å gjøre arrangementet mer attraktivt for seilerne, sier Brudevoll. Alle skipperne vil få en Henri Lloyd pique skjorte som selges i butikk til 450 kroner. Denne skjorten kan også bestilles ved påmelding for de som ønsker at hele mannskapet skal se like ut. I tillegg får overall vinneren i de tre LYS klassene, overall skøyte, beste kvinnelige skipper og overall IMS en Henri Lloyd jakke.

- Tatt i betraktning av den relativt lave deltakeravgiften tror jeg Hollænderseilasen bidrar med masse til seilerne. At den hollandske ambassaden stiller med gratis bevertning fredag kveld på klubbhuset til Soon Seilforening løfter jo også arrangementet, sier Brudevoll.

Daglig leder Lars Erik Heibek i Seastyle som importerer Henri Lloyd er veldig fornøyd med avtalen. - Hollænderseilasen er en klassiker som både jeg og mange andre seilere har et godt forhold til. Derfor er det moro å bidra til å løfte arrangementet ytterligere, sier Heibek.

Powered by Labrador CMS