Hollænderseilas med utvidet tilbud til seilerne

2000 seilere forbereder seg til årets Hollænderseilas. I år blir det også gøy på land.

Publisert

I forbindelse med årets regatta vil det samtidig arrangeres Hollenderfestival i Son.

Fredag vil seilerne som sedvanlig møtes til gratis forfriskninger på klubbhuset til Soon Seilforening i regi av den Hollandske ambassade. Det vil også være konsert med Kari Bremnes og andre band.

Lørdag vil Postgirobygget være hovedattraksjonen sammen med Circus dos Mosqitos. Alt vil foregå på torget i Son. Seilerne får kjøpt spesialpass som varer begge dager for kun kroner 200.- Disse selges ved regattakontoret. Normal pris for konsertene er 650.-

For de som ønsker å ta med familien vil det også være spesialarrangementer for barn; skattejakt med egen sjørøverskute til Sauholmen med kaptein Svartskjegg. I tillegg vil Eli Rygh vil lese historier for de minste på biblioteket.

Det vil være utvidet serveringstilbud med egen pris for seilerne. Seilerfrokost fra kl 0700 på lørdag samt grillmat etc. både fredag og lørdag.

I årets regatta vil vi også ha mulighet for avkortning ved Larkollen slik at alle båtene skal kunne rekke arrangementene lørdag kveld.

Henri Lloyd stiller med flotte premier til utvalgte vinnere samt caps til en verdi av 400 kroner til samtlige deltakere. I tillegg vil lokale sponsorer stille med premier. Dette vil utgjøre langt mer enn inntektene fra påmeldinger, så seilerne skal virkelig bli tilgodesett i årets regatta. Det vil også selges et begrenset opplagg med Henri Lloyd piquet skjorter med brodering til halv pris på klubbhuset.

 

Henri Lloyd Hollænderseilasen er Norges største regatta etter Færderseilasen og har hatt en positiv utvikling senere år. Vi håper årets opplegg skal legge til rette for fortsatt vekst og ønsker alle velkommen til Son.

 

Påmelding skjer på KNS hjemmesider og fristen går ut i morgen fredag den 21. kl 16 00! , etteranmelding=dobbel pris!

Powered by Labrador CMS